Milky Way (8+) | Maas theater en dans

Interesse? Neem contact op of login
Milky Way (8+) | Maas theater en dans
TAQA Theater De Vest
Aanbieder
TAQA Theater De Vest
Uitvoerder
-
Disciplines
Dans / Theater
Leerjaar
5 / 6 / 7 / 8
Gemeenten
Alle gemeenten
Soort activiteit
Voorstelling

Omschrijving

Zittend op een muurtje van het sportveld bij school. Alleen. iedereen weg. Met een knikker in je hand en muziek op je oortjes. Je staart de lucht in, totdat je ogen prikken en wolkenkleuren vervagen. Bijna val je van de muur terwijl je op dat muurtje zit met al je vragen. Waarom kan ik me alleen voelen terwijl er zoveel is in dit grote universum? Hoe kan het dat de aarde zo groot is, maar een stip in de Melkweg? Waarom moeten mijn sneakers op de groei gekocht? Wanneer ben ik uitgegroeid of ben ik dat nooit? Of krimp ik nadat ik maximaal ben gegroeid?

En net op dat moment rolt er iemand het sportveld op, als een knikker of meteoriet. En vanaf dan ben je niet meer alleen met je vragen…


Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over je soms eenzaam voelen, maar daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over het hangen tussen kind en volwassen zijn en het in beweging zetten van je vragen. En vooral over het vertrouwen hebben dat er iemand zal komen die er voor je zal zijn wanneer je van een muurtje dreigt te vallen.

Eigenschappen

Onderwijstype
PO en SO
Locatie
Theater

Kosten

Basis prijs Alle gemeenten (p.p.)
€ 4,50

Beschikbaarheid 2023/2024

  • Datum(s)
  • 17 april 2024

Beschikbaarheid 2024/2025

  • Niet beschikbaar

Kenmerken

Disciplines
Dans / Theater
21ste eeuwse vaardigheden
Creatief denken / Samenwerken