De Dansers - VIER *** UITVERKOCHT ***

Interesse? Neem contact op of login
De Dansers - VIER  *** UITVERKOCHT ***
TAQA Theater De Vest
Aanbieder
TAQA Theater De Vest
Uitvoerder
-
Disciplines
Beeldende kunst / Muziek / Theater
Leerjaar
1 / 2 / 3 / 4
Gemeenten
Alle gemeenten
Soort activiteit
Voorstelling

Omschrijving

Het begint in het donker, onder de grond. Koud, kaal en stil. Kom nou, schiet op, we staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uiteindelijk uitgeput terug thuiskomen. En dan nog eens. En nog eens.

In ‘VIER’ maken drie performers een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente, van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, de beweging en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. ‘VIER’ viert de seizoenen, speciaal voor heel jonge mensen.

Eigenschappen

Onderwijstype
PO en SO
Locatie
Theater Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest

Kosten

Basis prijs Alle gemeenten (p.p.)
€ 4,00

Beschikbaarheid 2022/2023

  • Datum(s)
  • 13 maart 2023

Beschikbaarheid 2023/2024

  • Niet beschikbaar

Kenmerken

Disciplines
Beeldende kunst / Muziek / Theater

Waarderingen

Gemiddelde na 1 waardering

-

De kinderen vonden de voorstelling leuk. De seizoenen waren herkenbaar. We hebben hier nog over nagepraat op school. Leuk dat de spelers al rondliepen tussen de kinderen bij het naar binnen komen. We vonden het begin wat onrustig. Voor onze doelgroep was de taal echt te lastig, vaak ook erg slecht te verstaan/ te snel. Zeker in het begin toen ook de muziek nog aanstond. De duur van het geheel was goed, aan het einde zagen we de jongste kleuters wel wat afdwalen :-)

Manon Bakker

Manon Bakker

Wegwijzer