De Grote Red Je Reet Show - Maas theater en dans

Interesse? Neem contact op of login
De Grote Red Je Reet Show - Maas theater en dans
TAQA Theater De Vest
Aanbieder
TAQA Theater De Vest
Uitvoerder
-
Disciplines
Theater
Leerjaar
3 / 4 / 5 / 6
Gemeenten
Alle gemeenten
Soort activiteit
Voorstelling

Omschrijving

Echte jongens zijn stoer, sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt.

In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Een reality spelshow maar dan live en recht voor je neus. Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? Zullen ze zich toch laten kennen? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen?

De Grote Red Je Reet Show is een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor de middenbouw. Stoer gedoe over zeer gevoelige zaken.

Regisseur René Geerlings over De Grote Red Je Reet Show: “Door films, boeken en tv, door opa’s, oma’s, vaders en moeders wordt ons al jaren een beeld geschetst van hoe een jongen eigenlijk hoort te zijn. Een hardnekkige blauwdruk waar we maar niet vanaf komen met z’n allen. En in deze nieuwe tijd komen daar nog meer verwachtingen bij, want tegenwoordig moet je als jongen ook over je gevoel kunnen praten zonder slap te lijken, moet je er goed en verzorgd uitzien zonder te vrouwelijk te zijn. Ook ligt er in deze maatschappij veel nadruk op ‘winnen’. Het leek me goed om daar een voorstelling over te maken en kinderen een hart onder de riem te steken. Natuurlijk met humor en een vette knipoog.”Eigenschappen

Onderwijstype
PO en SO
Duur
75 minuten
Locatie
Theater De Kleine Zaal van TAQA Theater De Vest.
Lesmateriaal
Ja

Kosten

Basis prijs Alle gemeenten (p.p.)
€ 4,00

Beschikbaarheid 2021/2022

  • Datum(s)
  • 15 november 2021

Beschikbaarheid 2022/2023

  • Hele schooljaar

Kenmerken

Disciplines
Theater