Bully bully - Maas theater en dans

Interesse? Neem contact op of login
Bully bully - Maas theater en dans
TAQA Theater De Vest
Aanbieder
TAQA Theater De Vest
Uitvoerder
-
Disciplines
Muziek / Theater
Leerjaar
1 / 2 / 3
Gemeenten
Alle gemeenten
Soort activiteit
Voorstelling

Omschrijving

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In BullyBully ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een kleutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

BullyBully is de langverwachte opvolger van Gezocht: konijn, Aaipet en Pak’m, drie voorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en kleuters en hun ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen. "Subliem stuk, grappig en slim" (Paulien Cornelisse over Pak'm), "Briljante voorstelling" (Theaterkrant over Aaipet), "Oergeestige voorstelling" (Theatermaker over Gezocht: konijn).


Eigenschappen

Onderwijstype
PO en SO
Duur
40 minuten
Max aantal leerlingen
70
Locatie
Op school De voorstelling kan spelen in een speelzaal of gymzaal. De benodigde afmetingen voor het speelvlak zijn 6 x 6 x 3,5 meter.
Lesmateriaal
Ja

Kosten

Basis prijs Alle gemeenten (p.p.)
€ 4,00

Beschikbaarheid 2020/2021

  • Niet beschikbaar

Beschikbaarheid 2021/2022

  • Datum(s)
  • 24 januari 2022
  • 25 januari 2022

Kenmerken

Disciplines
Muziek / Theater