Opening TAC-room op de Kring, wees welkom!

Opening TAC-room op de Kring, wees welkom!
Aangeboden
git stas

Beste aanbieders, ICC-ers en andere belangstellenden,

Afgelopen twee jaar vroegen wij jullie om hulp voor een nieuw project binnen het basisonderwijs, namelijk de TAC Room. Een ruimte waar talent van kinderen de plek kreeg om te groeien. Samen met kunstenaars, creatievelingen, leerkrachten, studenten en experts.
Hoe leuk is het om nu te zien dat zoveel kinderen er kunnen groeien in iets waar ze zo goed in zijn en die kennis, enthousiasme en kunde overbrengen op mede leerlingen en leerkrachten.


Eindelijk is het zover! De TAC Room zal officieel open gaan voor alle betrokkenen, geïnteresseerden en talenten! We laten zien wat er kan gebeuren als je talent de ruimte geeft binnen het onderwijs.

Meerdere kunstenaars hebben hun talent ingezet om de TAC Room vorm te geven! Hiervoor zijn wij jullie dankbaar en nodigen jullie graag uit om bij de opening aanwezig te zijn op 19 mei 2022.

Vanaf 14:30 uur is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan in de TAC Room, om inspiratiesessies mee te maken en om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwijs in de toekomst en het talent inzetten binnen het onderwijs.
Dit alles onder een genot van een lekker borrel.

Kunt en wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via de link:

Aanmelden opening TAC Room (typeform.com) https://saksonderwijs.typeform.com/to/ju6tKukR

Hopelijk zien wij u op 19 mei!

Vriendelijke groeten,

Tessa Balder-Carper en Ronald van den Ende