17 april | CreativiTijd - Cultuur in digiTaal


Save The Date: 17 April 2019

Uitnodiging netwerkbijeenkomst Cultuur en ICT

Locatie: Theater de Vest

Tijd: 15.00 – 18.00 uur

Voor: leerkrachten, directies, ICC en ICT

Op 17 april 2019 ben je - werkzaam in het primair onderwijs -  van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst

CreativiTijd en Cultuur in digiTaal !

Tijd om buiten de kaders te denken en te doen.

Op actieve wijze wordt het culturele aanbod voor volgend schooljaar bekend gemaakt. Leerkrachten en directies kunnen in gesprek gaan met aanbieders en medewerkers van culturele instellingen om gezamenlijk vorm en inhoud te geven aan cultuureducatie voor schooljaar 2019 – 2020.

Een middag vol inspiratie over kunst en cultuur, over vraag en aanbod, met specifieke aandacht voor creativiteit en de vraag: ‘Hoe kan je met de digitale middelen, nieuwe ontwikkelingen en technieken de creativiteit van de kinderen bevorderen?’

In 2020 wordt van scholen verwacht dat Wetenschap en Techniek een plaats krijgen in het curriculum van het onderwijs. Er zijn kansen in de combinatie Cultuur, Wetenschap en Techniek. Creativiteit is zo´n verbindende schakel. Tijdens de bijeenkomst etaleren en onderzoeken we de analoge en digitale mogelijkheden binnen Kunst en Cultuur.

Via deze nieuwspagina is binnenkort uitgebreide informatie te vinden over het programma, de onderdelen en de tijden. We dagen je uit met alle collega’s die hier kansen willen ontdekken om naar De Vest te komen. Meld je alvast aan als geïnteresseerde, zodat we je op de hoogte kunnen houden ([email protected]).

De middag wordt georganiseerd door de aanbieders van Bureau CultuurPrimair, TAQA Theater de Vest, FabLab, Kaasfabriek, Part of Now (PON) en Vitasys, gespecialiseerd in digitale oplossingen voor het onderwijs.